Mogelijkheden

Neem een kijkje bij wat we U te bieden hebben en vertel ons wat WIJ kunnen betekenen voor U!

Portret fotografie

Verras Uzelf. Verras Uw partner.

Familie portret

 

Of ga samen op de foto!
En zo zijn er nog veel meer varianten te bedenken voor portret fotografie.
Maar waar het bij portret fotografie om draait is “de persoon” die centraal staat in de foto.
Wij bij PCS zorgen ervoor dat U (en Uw partner of groep) zich op Uw gemak voelt en dat is te zien op de foto natuurlijk!

We denken mee over de setting, welke in de studio kan zijn of op een locatie naar keuze.
Wilt U een speciale locatie? Ook daarover kunnen wij advies geven.
Vertel ons wat de foto moet uitstralen, wat U in gedachte heeft en wij brainstormen met U mee.

Fashion fotografie

Kleding. Mode accessoires. Fashion.

Laat fashion van deze foto’s af stralen, op een eigentijdse manier. Of breidt Uw portfolio uit met fashion shoots voor modellen. Bij de fashion fotografie staat de mode centraal. Foto’s waar mode centraal staat. Foto’s waar uw kledingstukken en accessoires onder de aandacht worden gebracht op een eigentijdse manier. Maar denk ook aan fashion shoots voor modellen.

 

 

Product fotografieProdukt Fotografie

Eten is heerlijk en eten zien, doet eten!

Hoe producten gepresenteerd worden is dus ook erg belangrijk. U ziet het zelf, krijg U nu geen trek in een sandwich? Of lekkere verse aardbeien? Mits goed vast gelegd, kan zelfs de meest vette hap er uit zien als een gourmet meal. Let er maar eens op de volgende keer dat U bij de gouden M staat te bestellen.

 

Lekkere aardbeien

Natuurlijk geldt dit niet alleen voor eten, maar ook voor andere producten. Hoe aantrekkelijker de foto, hoe aantrekkelijker het product wordt. Mensen houden van mooie dingen. Het is de kunst om die schoonheid in alles te kunnen vinden én vast te leggen. Zo krijgt U een onweerstaanbare catalogus/ flyer of brochure!

 

Neem Contact op met ons of neem een kijk in ons Portfolio